Website not loading correctly

View previous topic View next topic Go down

Website not loading correctly

Post by theacp127 on Sat Jun 22, 2013 7:36 pm

This is what I get every time I go to post a comment or something. All the extra things that show the smilies and such are gone.

_________________
My Newest Line Rider Track
internal dialogue
Working on new track right now!  Very Happy
<----- I wanted to be worthy of LCC. At least hedge believed in me.
@Hedgehogs4Me wrote:I can see you becoming known as one of the best riders of 2012.
avatar
theacp127
Member

1st place in best newb


View user profile

Back to top Go down

Re: Website not loading correctly

Post by Fauxfyre on Sat Jun 22, 2013 8:14 pm

same for me, it's been like that for weeks. I asked a few people about it but they had no idea what the problem was

Fauxfyre
Member

Featured Video: Blackheart

View user profile

Back to top Go down

Re: Website not loading correctly

Post by Danthedragonman on Sat Jun 22, 2013 8:24 pm

i messaged rabid bout it still no response :/

_________________
Shotoku wrote:Wow, that was fast. and extra minute of track and scenery? You're a machine.

Back to top Go down

Re: Website not loading correctly

Post by LineMagiX on Sat Jun 22, 2013 9:07 pm

I've only used the quick reply at the bottom ever since before the old site went down, and I have all the smilies memorized by now, so no problem for me. :P You can google forumotion bbcode functions though if you need to know specific ones.

Actually, boo's here to make your life much easier! Wink

_________________

QUOTES:

@Cereal wrote:Hell yes ..since CC is being a little b*tch.

@rabid squirrel wrote:it's more dumb but less stupid

@Hedgehogs4Me wrote:Nigga you know what I meant.
Alright, seriously, let's stop this now before we set a bad example. xD


My super.sol download
(all of my recent tracks in one sol)
avatar
LineMagiX
Member

The ghost of LR


View user profile

Back to top Go down

Re: Website not loading correctly

Post by [senpai] kevans on Sat Jun 22, 2013 9:08 pm

I came here at one point where it said the site was under construction which may be the problem. An admin needs to go into the site control panel and look around. I'd ask to to do, but no one would want that power in my hands.
avatar
[senpai] kevans
Member

Stay in your coma


View user profile https://github.com/kevansevans/openLR

Back to top Go down

Re: Website not loading correctly

Post by Jam on Sat Jun 22, 2013 9:14 pm

And now we wait for Rabid's good will to come on the site and look into this. Wish he were more active, sometimes.
avatar
Jam
Member


View user profile

Back to top Go down

Re: Website not loading correctly

Post by theacp127 on Sat Jun 22, 2013 11:25 pm

~boo wrote:I've only used the quick reply at the bottom ever since before the old site went down, and I have all the smilies memorized by now, so no problem for me. :P You can google forumotion bbcode functions though if you need to know specific ones.

Actually, boo's here to make your life much easier! Wink
Thanks for the link. I've got some of the smilies down, not all of them yet.

_________________
My Newest Line Rider Track
internal dialogue
Working on new track right now!  Very Happy
<----- I wanted to be worthy of LCC. At least hedge believed in me.
@Hedgehogs4Me wrote:I can see you becoming known as one of the best riders of 2012.
avatar
theacp127
Member

1st place in best newb


View user profile

Back to top Go down

Re: Website not loading correctly

Post by Stallie on Sun Jun 23, 2013 12:28 am

Yep I don't see any and hopefully rabid or someone will fix this.
avatar
Stallie
Member


View user profile

Back to top Go down

Re: Website not loading correctly

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum